Terug

Canna AkTRIvator Granulaat 250 Gram

  • Artikelcode: 210000000433
  • EAN: 210000000433

AkTRIvator is een kleicomplex en is met name geschikt voor gebruik met organische substraten zoals aardemixen en kokossubstraten. Verkrijgbaar per 250 gram.

61,20

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1101 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Canna AkTRIvator Granulaat 250 Gram

CANNA AkTRIvator Granulaat

Verkrijgbaar per 250 gram

AkTRIvator beschermt de plant tegen bodemziekten, die veel voorkomen als plantjes nog jong zijn. Maar ook als de plant ouder is kunnen ziekteverwekkende bodemorganismen de plant vertragen in haar groei en ontwikkeling, terwijl de plant gezond lijkt. Door haar beschermende eigenschap bevordert AkTRIvator ook de groei van de wortels, zodat ze zich ongestoord kunnen ontwikkelen.

Voordelen

  • Sterke en vitale planten
  • Minder kans op plant- en wortelziekten
  • Reductie in gebruik van fungiciden (schimmel bestrijdingsmiddel)

Substraatversterkende bodemschimmel

CANNA AkTRIvator is een complex van kleisoorten met daaraan gebonden substraatversterkende bodemschimmels, zoals Trichoderma. Het product geeft een bufferende werking op substraten en vormt een verzamelplaats voor positieve micro-organismen.

CANNA AkTRIvator heeft een beschermende werking tegen plantschadelijke micro-organismen, zoals schimmels en bacteriën. Deze bescherming van de wortels met endochitinase, worden door de positieve organismen aangemaakt.Daarnaast heeft het klei product, voeding technisch een bufferende werking met effect op de kationen en anionen huishouding. CANNA AkTRIvator zorgt ervoor dat de wortels in volume zullen toenemen en dat de oppervlakte aan haarwortels wordt vergroot. De wortel wordt hiermee veel effectiever in de opname van water en voeding. CANNA AkTRIvator is met name geschikt voor organische substraten.

Leverbaar per 250 gram

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
AkTRIvator Granulaat 250 Gram

AkTRIvator Granulaat 250 Gram

61,20

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1100 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »