Terug

Biogroei Stenema Aaltjes Nematoden tegen varenrouwmuglarven

  • Artikelcode: 210000001335
  • EAN: 5430000006378

Aaltjes ter bestrijding van de larven van varenrouwmug (Sciaridae), larven van trips en mineervlieg. Bewaren in koelkast bij 6°C.

25,50

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1166 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Biogroei Stenema Aaltjes Nematoden tegen varenrouwmuglarven

Biogroei Stenema aaltjes tegen de zwarte vlieg of varenrouwmug

Heb je last van kleine zwarte vliegjes op je kamerplanten? 

  • Rouwvliegen of rouwmuggen zijn eenvoudig te bestrijden met Stenema aaltjes.
  • Na twee tot drie weken ben je vrij van vliegjes.

Steinernema wordt als grondbehandeling toegepast ter bestrijding van de larven van varenrouwmuggen. Deze zijn ook wel bekend als zwarte vlieg, potgrondvlieg of varenrouwmug.

Dit product werkt ideaal tegen de larven van de zwarte vlieg ook wel bekend als potgrond vliegjes. Deze zijn eenvoudig te bestrijden met deze Stenema aaltjes. Na twee tot drie weken ben je vrij van vliegjes.

Wil je er zeker van zijn dat je er snel van af bent en de larven je wortels met rust laten (de vliegjes zelf zijn onschadelijk)? Bestel een te grote verpakking en zorg ervoor dat de grond NIET uitdroogd!

  • Instructie wordt bijgeleverd, alleen emmer en gieter zijn benodigd. 
  • Bewaren in koelkast bij 6°C.

BIOLOGIE VAN DE VARENROUWMUG:

Varenrouwmuggen vormen de familie der Sciaridae. Het zijn kleine (3-5 mm), donkere mugjes met lange, slanke antennen en lange poten. Ze zijn vooral te vinden in een warme, vochtige omgeving in de nabijheid van planten. In kassen (serres) kunnen ze gedurende het hele jaar voorkomen.Na paring leggen de vrouwtjes 50-200 eieren, die binnen de 2-3 dagen uitkomen. De larven maken gedurende een periode van 2 à 3 weken vier stadia door. Na die tijd zijn ze ongeveer 5 mm lang, doorschijnend wit van kleur en hebben ze een opvallend zwarte kop. De larven verpoppen in het substraat en verschijnen drie dagen later als volwassen mug. Bij temperaturen van meer dan 24°C planten ze zich voortdurend voort en bedraagt de levenscyclus 3 à 4 weken.

TOEPASSING VAN STEINERNEMA-SYSTEM:

Steinernema-system is het product dat de werkzame Steinernema Feltiae Nematoden bevat tegen de larven van de varenrouwmug en de larven van tripsen. Er kan dus zowel een grondbehandeling als bladbehandeling uitgevoerd worden naargelang de plaag die je wilt bestrijden. We werken met insect-parasitaire aaltjes of nematoden. Dit wil zeggen dat de nematoden parasiteren op dierlijke organismen. Deze nematoden zijn onschadelijk voor de planten en worden vaak foutief verwisseld met plant-parasitaire nematoden, die wel parasiteren op planten. Het product is volledig veilig voor mens, dier (ook voor regenwormen) en plant. Er bestaat geen probleem met resistentie.

VERPAKKINGEN:

Steinernema-system is verkrijgbaar per 10 m2, 100 m2 of 500 m2 aan nematoden. De nematoden kunnen maximum enkele weken, tot aan de vervaldatum op de verpakking, bewaard worden in de koelkast.

Let op: Dit product wordt per pakket post toegezonden en dient in persoon aan de deur aangenomen te worden. Raja Trading draagt geen enkele verantwoordelijkheid indien het pakket niet door u wordt aangenomen en daardoor retour komt en vergaat.

Alle Nemathoden kunnen tot een graad of 2 verzonden worden. Zodra het vriest wordt er in principe helemaal niets verzonden.

Natuurlijke vijanden om binnen en buiten als biologische bestrijding te gebruiken. Bekijk onze website voor meer informatie en prijzen of bel voor vragen 026-8200295.

Verzending

Verzending

We streven ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en dezelfde dag aan de vervoerders aan te bieden. Dit lukt niet altijd, maar in de meeste gevallen wel binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra het verzonden is ontvang je bericht met de Track & Trace of het bezorgmoment van de betreffende vervoerder. Hou deze in de gaten om te kijken wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Meer informatie

Let op: door de samenstelling van je bestelling kan het zijn dat de levering door verschillende vervoerders zal worden verzorgd en er dus verschillende levermomenten zijn.

Media
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Stenema Aaltjes Nematoden tegen varenrouwmuglarven

Stenema Aaltjes Nematoden tegen varenrouwmuglarven

25,50

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1166 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »