Terug

Bio Nova Zym 250 ml

  • Artikelcode: 210000005340
  • EAN: 8718531672727

BN-Zym is een op specifieke enzymen gebaseerde natuurlijke biokatalysator (procesversneller), mediumopbouwer en -verbeteraar.

11,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1166 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Bio Nova Zym 250 ml

Bio Nova Zym 5 Liter


BN-Zym is een op specifieke enzymen gebaseerde natuurlijke biokatalysator (procesversneller), mediumopbouwer en -verbeteraar. Enzymen bevorderen het watervasthoudende vermogen van elk medium en vermindert de oppervlaktespanning van water, zodat het sneller en tot grotere dieptes doordringt. Terwijl BN-Zym doordringt, brengt het meer zuurstof in het medium!Enzymen zijn sterk gespecialiseerde eiwitmoleculen en treden op als katalysator in tal van biochemische processen.Enkele van de opvallende eigenschappen van enzymen zijn wel de specificiteit en vooral de snelheid waarmee ze werken. Omzetting van suiker in alcohol duurt via chemische weg enkele weken tot zelfs maanden, enzymen doen dit in seconden! De werking van een enzym is altijd 100 %, zonder afvalstoffen of bijproducten.BN-Zym bewerkstelligt toenemende bacteriële activiteit, waardoor de voedingsstoffen en mineralen in de grond worden omgezet in een voor het gewas direct opneembare vorm.BN-Zym katalyseert de afvalstoffen en levert deze als opneembare voeding opnieuw aan het gewas. Een betere balans en minder gevoeligheid voor allerlei ziekten is het resultaat!Maar vooral zal het groeimedium schoon blijven van allerlei restzouten en ballaststoffen, dit is tijdens elke teelt belangrijk, maar zeker voor grond en kokos die meerdere malen gebruikt worden.


DOSERING:

Grond/kokos: gewoon toevoegen aan de meststoffen oplossing in het voedingsvat, 30 ml. per 100 liter. Steenwol: gewoon toevoegen aan de meststoffen oplossing in het voedingsvat, 30 ml. per 100 literSubstraatloze teeltwijzen zoals NFT- AQUA: toevoegen aan de meststoffen oplossing in het voedingsvat, 50 ml. per 100 liter.

Bio Nova Zym 5 Liter en vele andere Bio Nova producten gunstig geprijsd op www.rajatrading.nl

Verzending

Verzending

We streven ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en dezelfde dag aan de vervoerders aan te bieden. Dit lukt niet altijd, maar in de meeste gevallen wel binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra het verzonden is ontvang je bericht met de Track & Trace of het bezorgmoment van de betreffende vervoerder. Hou deze in de gaten om te kijken wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Meer informatie

Let op: door de samenstelling van je bestelling kan het zijn dat de levering door verschillende vervoerders zal worden verzorgd en er dus verschillende levermomenten zijn.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zym 250 ml

Zym 250 ml

11,90

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1166 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »