Terug

Bio Nova Bio Nova Zym 1 liter

  • Artikelcode: 210000000327
  • EAN: 8718531672734

BN-Zym is een op specifieke enzymen gebaseerde natuurlijke biokatalysator (procesversneller), mediumopbouwer en -verbeteraar.

16,30

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1100 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Bio Nova Bio Nova Zym 1 liter

Bio Nova Zym 1 Liter


BN-Zym is een op specifieke enzymen gebaseerde natuurlijke biokatalysator (procesversneller), mediumopbouwer en -verbeteraar. Enzymen bevorderen het watervasthoudende vermogen van elk medium en vermindert de oppervlaktespanning van water, zodat het sneller en tot grotere dieptes doordringt. Terwijl BN-Zym doordringt, brengt het meer zuurstof in het medium!Enzymen zijn sterk gespecialiseerde eiwitmoleculen en treden op als katalysator in tal van biochemische processen.Enkele van de opvallende eigenschappen van enzymen zijn wel de specificiteit en vooral de snelheid waarmee ze werken. Omzetting van suiker in alcohol duurt via chemische weg enkele weken tot zelfs maanden, enzymen doen dit in seconden! De werking van een enzym is altijd 100 %, zonder afvalstoffen of bijproducten.BN-Zym bewerkstelligt toenemende bacteriële activiteit, waardoor de voedingsstoffen en mineralen in de grond worden omgezet in een voor het gewas direct opneembare vorm.BN-Zym katalyseert de afvalstoffen en levert deze als opneembare voeding opnieuw aan het gewas. Een betere balans en minder gevoeligheid voor allerlei ziekten is het resultaat!Maar vooral zal het groeimedium schoon blijven van allerlei restzouten en ballaststoffen, dit is tijdens elke teelt belangrijk, maar zeker voor grond en kokos die meerdere malen gebruikt worden.


DOSERING:

Grond/kokos: gewoon toevoegen aan de meststoffen oplossing in het voedingsvat, 30 ml. per 100 liter. Steenwol: gewoon toevoegen aan de meststoffen oplossing in het voedingsvat, 30 ml. per 100 literSubstraatloze teeltwijzen zoals NFT- AQUA: toevoegen aan de meststoffen oplossing in het voedingsvat, 50 ml. per 100 liter.

Bio Nova Zym 1 Liter en vele andere Bio Nova producten gunstig geprijsd op www.rajatrading.nl

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Bio Nova Zym 1 liter

Bio Nova Zym 1 liter

16,30

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1100 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »