Terug

Bio Nova BN X-Cel Booster 250 ml of 1 liter

  • Artikelcode: 210000001558
  • EAN: 8718531672611

Bio Nova BN X-Cel Booster. Biologische booster voor de groei- en bloeifase. Verkrijgbaar in 250 ml of 1 liter.

30,60

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1109 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Bio Nova BN X-Cel Booster 250 ml of 1 liter

Bio Nova BN X Cel Booster

BN X-ceL Booster is een natuurlijke groei- en bloeistimulator, die toepasbaar is op alle plantensoorten en in alle geteste gewassen een aantoonbare verhoging geeft van zowel de kwaliteit als de kwantiteit, dus:

Meer opbrengst van een hogere kwaliteit.De uitgekiende combinatie van stoffen zorgt voor stimulatie van de biochemische functies op alle niveaus.De van plantenextracten afgeleide ingrediënten bevorderen de stofwisselingsprocessen en in het bijzonder de fotosynthese en daarmee de opbouw van koolhydraten. De hormoonhuishouding van het gewas wordt actief gestimuleerd door de combinatie van vrije aminozuren.BN X-ceL Booster bevat de volgende ingrediënten: Diverse vitaminen, natuurlijke groei- en bloeistimulatoren, vrije aminozuren, bacteriën, spoorelementen, enzymen, kelp en veenhumuszuren.Vanaf de eerste dag na de aanplant, neemt BN X-ceL Booster actief deel aan het groei- en bloeiproces: het gewas slaat eerder aan waarbij nauwelijks uitval plaatsvindt. Er wordt een zeer uitgebreid wortelstelsel gevormd en tegelijkertijd zal de plant sneller en vitaler groeien.De bloeibereidheid wordt gestimuleerd en uiteindelijk kan men rekenen op een aantoonbare mééropbrengst (10-25% meeropbrengst). BN X-ceL Booster is te combineren met alle op de markt zijnde meststoffen en toepasbaar in alle substraten.DOSERING:100 ml/100 liter voedingsoplossing. Vanaf de eerste dag tot de laatste week te gebruiken in het voedingsvat.

LEVERBAAR IN 250 ML of 1 LITER

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Media
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BN X-Cel Booster 250 ml of 1 liter

BN X-Cel Booster 250 ml of 1 liter

30,60

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1109 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »