Terug

Bio Nova Bio Nova The Missing Link 5 Liter

  • Artikelcode: 210000002430
  • EAN: 8718531672666

Bio Nova BN TML The Missing Link. Onmisbare spoorelementen voor de groei- en bloeifase. Verkrijgbaar in 250 ml of 1 liter of 5 liter.

259,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1063 Klanten beoordelingen

“Uitstekende service, snelle levering, goed assortiment. Ik ben een zeer tevreden klant”

Productomschrijving

Bio Nova Bio Nova The Missing Link 5 Liter

Bio Nova BN TML The Missing Link


Dit product uit het laboratorium van BIO NOVA, beschermt planten tegen schadelijke invloeden van buitenaf, het stimuleert het planteigen afweersysteem en verhoogt op zichtbare wijze de opbrengst.

The Missing Link bestaat uit een groot aantal speciale spoorelementen, die door een miljoenen jaren durend proces van opname/afgifte door planten en dieren, compostering, wederopname en microbiële activiteiten, van essentieel belang zijn geworden voor de groei en bloei van alles wat leeft op deze wereld. Door de manier waarop in onze overgecultiveerde maatschappij allerlei gewassen gekweekt worden en waarbij voorbij gegaan wordt aan de werkelijke behoefte van het gewas en de natuurwetten niet altijd gerespecteerd worden, ontstaan ten gevolge van tekorten een groot aantal plagen en ziekten bij zowel mensen en dieren als planten. En vooral kan een organisme door het gemis van deze essentiële bouwstenen, niet tot wérkelijke ontplooiing komen.Het geconcentreerd toevoegen van deze onmisbare stoffen veroorzaakt een ongekend positief effect op zowel kwaliteit als kwantiteit van de behandelde gewassen. Dit product vult het gat in de voedselketen dat tot nu toe nog niet ontdekt was. Met recht The Missing Link…The Missing Link kan samen gebruikt worden met X-ceL Booster en vormt hiermee de ideale combinatie in zowel de groei- als bloeifase.


DOSERING:

De werking en het gebruik zijn eenvoudig:TML kan in een 1:2000 dosering (50 ml. op 100 liter) continu meegegeven worden in het voedingsvat of wekelijks in een 1:500 dosering in één enkele voedingsbeurt.Gespoten kan worden in een 1:1000 (1 ml. per liter) oplossing. Overdosering is onmogelijk.TML wordt toegediend vanaf de eerste week groei tot de laatste week bloei.TML is toepasbaar in combinatie met alle merken meststoffen.


LEVERBAAR IN 250 ML of 1 LITER of 5 LITER

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Bio Nova The Missing Link 5 Liter

Bio Nova The Missing Link 5 Liter

259,-

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1063 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »