Terug

Bio Nova bio nova soil supermix 5 liter

  • SKU: 12.002
  • Artikelcode: 210000003633
  • EAN: 8718531672017

Bio Nova Soil Supermix. Complete 1-component meststof voor het kweken op aarde. Verkrijgbaar in 5 liter.

43,50

Zet op verlanglijst

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8,7

904 Klanten beoordelingen

“Goede service na verkoop, vriendelijk personeel, kwalitatieve producten”

Productomschrijving

Bio Nova bio nova soil supermix 5 liter

Bio Nova Soil Supermix


Begint men echter met aarde die al vaker gebruikt is, moet vanaf de eerste dag na aanplant al bijgemest worden, afhankelijk van het advies op een eventuele grondanalyse.SOIL SuperMix is een minerale/organische één component meststof met als basis Hydro SuperMix speciaal aangepast voor diegenen, die het liefst op aarde kweken.Groei en bloei én A en B zijn gecombineerd tot één product, dus dit maakt het kweken wel héél eenvoudig.Deze meststof bestaat uit :- macro elementen zoals NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg en Si.- micro elementen in chelaatvorm zoals Fe, Mn, Zn, B, Cu en Mo.- organische componenten.Bovenstaande elementen zijn volkomen zuiver en van natuurlijke oorsprong, door deze natuurlijke oorsprong is deze meststof héél gemakkelijk opneembaar en kan met een lage EC volstaan worden. Tevens zorgen de organische componenten voor een goede buffering.SOIL SuperMix zorgt voor een uitgebreid bodemleven, stimuleert actief de wortelvorming en voorziet in de complete bemesting in zowel groei als bloei.In de bloeiperiode moet PK 13-14 als Superbloeier éxtra toegevoegd worden.Hoewel deze meststof door de toepassing van chelaten zo goed als pH-onafhankelijk is, kan het in extreme gevallen nodig zijn de pH te stellen. Naar beneden gebeurt dit bij voorkeur met fosforzuur.Een te zure grond kan met AZ-kalk bijgesteld worden op een normale pH waarde.Hiervoor is 4 gram AZ-kalk per liter grond per 0,5 pH nodig.Omdat SOIL SuperMix gedeeltelijk organisch is, kan deze meststof niet met druppelaars gegeven worden. (organische stoffen bevatten veel grove deeltjes).In geval van een druppelsysteem, wordt daarom de minerale meststof Hydro SuperMix met hetzelfde eindresultaat ingezet. Deze mineralen zijn zuiver en verstoppen de druppelaars niet.


LEVERBAAR IN 5 LITER

Verzending

Verzending

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
bio nova soil supermix 5 liter

bio nova soil supermix 5 liter

43,50

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 901 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »