Terug

Bio Nova Bio Nova roots 5 liter

  • Artikelcode: 210000002433
  • EAN: 8718531672703

Bio Nova BN Roots Wortelstimulator. Zowel op het blad als in het medium te gebruiken. Verkrijgbaar in 250 ml of 1 liter of 5 liter.

199,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1101 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Bio Nova Bio Nova roots 5 liter

Bio Nova BN Roots Wortelstimulator


Uit een groot aantal onderzoeken gedurende vele jaren op het gebied van wortelversterking en -ontwikkeling door Amerikaanse universiteiten, is gebleken dat het gebruik van het product BioRoots in alle gevallen leidt tot een grotere wortelactiviteit en daaraan gekoppeld een grotere opbrengst van alle hiermee behandelde gewassen.

Deze stimulator wordt al jaren in de Europese tuinbouw en groeiwereld met succes toegepast.BioRoots kan zowel op het blad als in het groeimedium gebruikt worden.BioRoots bestaat o.a. uit: Humuszuren (verbeterde zuurstofopname, versnelde wortelcelvorming, versneld ionentransport)Kelp (wondheling, genezing van chlorose, verhoogde chlorofyl ontwikkeling, meer haarwortelontwikkeling)Ascorbine-zuur (Vit. C) Thiamine (Vit. B1)Myo-Inositol (planteigen stof, voor celwand vorming)L-Glycine (aminozuur, voor meer weerstand en groei)BioRoots draagt zorg voor een betere en snellere wortelontwikkeling, een betere voedselopname, een hogere stressbestendigheid tegen alle invloeden , een effectiever gebruik van aanwezige meststoffen, een grotere opbrengst bij alle geteste gewassen.Kortom: EEN HOGERE RENTABILITEITBioRoots kan worden gemengd met alle meststoffen en verzorgingsmiddelen.


DOSERING:

100 ml. op 10 liter water is voldoende voor 70 planten. Dit product hoeft slechts éénmaal toegepast te worden, zo mogelijk bij de aanplant. BioRoots heeft een werkingsduur van 30 dagen in welke periode de meeste wortels wel gevormd zijn. Bij acute problemen of schade door wortelvretende insecten kan een extra dosering BioRoots positief werken.(bij ongedierte deze ook bestrijden, BioRoots is geen bestrijdingsmiddel).


LEVERBAAR IN 250 ML of 1 LITER of 5 LITER

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Bio Nova roots 5 liter

Bio Nova roots 5 liter

199,90

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1100 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »