Terug

Bio Nova P 20 Fosfor 1 liter

 • Artikelcode: 210000000334
 • EAN: 8718531672345

Bio Nova P 20 Fosfor. Wordt toegediend voor een optimale wortelontwikkeling en in de bloeifase. Verkrijgbaar in 1 liter.

12,50

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8.7

1087 Klanten beoordelingen

“Uitstekende service, snelle levering, goed assortiment. Ik ben een zeer tevreden klant”

Productomschrijving

Bio Nova P 20 Fosfor 1 liter

Bio Nova P20 Meststof 1 liter

Dit product bevat 20% P2O5 en 3% NO3.

Fosfor is algemeen bekend als een stimulans van de wortelactiviteit en de bloeibereidheid bij planten. Het komt ook voor als bestanddeel van celmembranen en is een moleculaire bouwsteen van de energiedragers ATP en ADP, alsmede van DNA. Fosfor zorgt ook voor een goed suikermetabolisme en de vorming van enzymen. Een tekort aan fosfor uit zich in een afnemende groei en een paarse verkleuring van de hoofdnerven aan de onderkant van het blad, alsmede paarse stengels door een ophoping van anthocyanine. Een teveel aan fosfor veroorzaakt een slechte groei van de plant en een te gering zinkgehalte. Het probleem is altijd geweest een vorm van fosfor te vinden die volledig, snel en zonder bijwerkingen kan worden opgenomen.

P 20 wordt snel geabsorbeerd en heeft geen bijwerkingen. P 20 is vrij van voedingsvezels en chloride. Een dosering van 1:1000 verhoogt het P-getal met 3,5 mmol.

in combinatie met de Dimlux Maxi-Controller:

 • De Dimlux kan, in combinatie met de Maxi-Controller, rechtstreeks op een stopcontact worden aangesloten zonder tussenkomst van relais, timers en tijdschakelaars.
 • De DIMLUX MAXI-controller kan de DIMLUX Extreme voorschakelapparaten regelen op procentuele basis (35%-110%), automatisch door de temperatuursensor of door middel van een ingestelde, vaste waarde.
 • Met de DIMLUX MAXI controller kunnen verschillende factoren worden geregeld, zoals zonsopgang/ondergang, dimmen naar kamer- en/of bladtemperatuur (bladverdamping), CO2-vergassing en vele andere punten.
 • Tot 64 DimLuxes kunnen op één Maxi-Controller worden aangesloten.
 • Met de Maxi-Controller kunt u de zonsopgang en -ondergang simuleren.
 • Bovendien bevat de controller een multifunctionele timer om de voorschakelapparaten met de grootst mogelijke flexibiliteit te besturen.

De Dimlux Maxi-Controller wordt uitgebreid met de Dimlux CO2-sensor.

Wanneer de Maxi Dimlux door de controller wordt aangestuurd, heeft dit voorschakelapparaat als enige voorschakelapparaat geen inschakelstroom. Een normale inschakelstroom ligt in het bereik van 50 tot 160 ampère per digitale ballast. In nieuwere digitale voorschakelapparaten, met soft-start technologie, is de inschakelstroom beperkt tot 50 à 60 apmere. Dit is echter nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid stroom (vermenigvuldigd met het aantal voorschakelapparaten. De Dimlux kan via de Maxi-Controller worden ingeschakeld en op het gewenste vermogensbereik van 35-100% worden gebracht.

DOSERING:

Als extra toepassing om de wortelvorming en/of de bloei te stimuleren 1-5 ml per 10 liter voedingsoplossing.

Let op: een te hoge dosering kan de opname van andere voedingsstoffen beïnvloeden.

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
P 20 Fosfor 1 liter

P 20 Fosfor 1 liter

12,50

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1087 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »