Terug

Bio Nova K 20 Kalium 1 liter

  • Artikelcode: 210000000331
  • EAN: 8718531672376

Bio Nova K 20 Kalium. Stimuleert o.a. de bloei en verstevigt plantencellen. Zeer zuinig in gebruik. Verkrijgbaar in 1 liter.

12,50

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1101 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Bio Nova K 20 Kalium 1 liter

Bio Nova K 20 Kalium

Zoals ook de bouwstenen "N"en "P", is "K" voor iedere teelt onontbeerlijk.Kalium zorgt voor stevigheid van de plantencellen (de waterhuishouding), en geeft de aanzet tot bloei. Ook is kalium zeer belangrijk voor de celopbouw, de osmoseregulatie en de koolhydraathuishouding.Verder zorgt kalium voor het openen en sluiten van de huidmondjes, zodat overtollige warmte afgevoerd kan worden.Een tekort aan kalium uit zich als de plant moet verdampen om af te koelen in het niet voldoende openen van de stomata (huidmondjes). Hierdoor ontstaat chlorose aan de bladranden wat in een later stadium overgaat in necrose (afsterving).Bij een overmaat aan kalium wordt de groei geremd en ontstaat een donker gewas. Ook wordt de opname van andere kationen geremd (Ca en Mg) door een antagonistische werking.K 20 is chloorvrij, zeer snel werkzaam en vooral schoon!K 20 is zeer voordelig in gebruik!Een dosering van 1:1000 verhoogt het Kalium cijfer met 5 mmol.DOSERING: 25-150 ml. per 100 liter voedingsoplossing als extra in de bloeiperiode.Dit product bevat 20% K2O

LEVERBAAR IN 1 LITER

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
K 20 Kalium 1 liter

K 20 Kalium 1 liter

12,50

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1100 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »