Terug

Bio Nova Hydro Supermix 1 liter

  • Artikelcode: 210000000332
  • EAN: 8718531672031

Bio Nova Hydro Supermix. Complete meststof voor de groei- en bloeifase. Verkrijgbaar in 1 liter.

13,30

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1067 Klanten beoordelingen

“Uitstekende service, snelle levering, goed assortiment. Ik ben een zeer tevreden klant”

Productomschrijving

Bio Nova Hydro Supermix 1 liter

Bio Nova Hydro Supermix

Gebruik steeds de aanbevolen verzorgingsmiddelen, dit zal een TOP resultaat opleveren.DOSERING:Continu in het voedingsvat 400-500 ml. per 100 liter water.In de eerste week van de groei kan opgestart worden met een lagere dosering. Bouw in die teeltfase de dosering op van 200 ml. naar 400 ml. Vanaf de tweede week is de volle dosering nodig om de planten te voorzien van de optimale hoeveelheid voeding.In gebieden met een laag kalk cijfer (zacht water) dient Ca 15 toegevoegd te worden.Hydro SuperMix is een bio-minerale één component meststof speciaal samengesteld voor systemen met een kunstmatig substraat zoals steenwol en andere substraten.Groei en bloei én A en B zijn gecombineerd tot één product, dus dit maakt het kweken wel heel eenvoudig.Deze meststof bestaat uit :

  • macro elementen zoals: NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg en Si.
  • micro elementen in chelaatvorm zoals: Fe, Mn, Zn, B, Cu en Mo
  • vitaliserende plantenextracten

Bovenstaande elementen zijn volkomen zuiver, van natuurlijke oorsprong en vrij van ballaststoffen. Hierdoor is deze meststof snel opneembaar en kan met een lage EC waarde volstaan worden.Hydro SuperMix zorgt voor een intensief bodemleven, stimuleert actief de wortelvorming en voorziet in de complete bemesting tijdens groei zowel als bloei.In de bloeiperiode dient PK 13-14 als Superbloeier éxtra toegevoegd te worden.Hoewel deze meststof door de toepassing van chelaten zo goed als pH-onafhankelijk is, kan het in extreme gevallen nodig zijn de pH te stellen. Dit wordt bij voorkeur gedaan met fosforzuur. Aanbevolen pH is 5,8 (5,5-6,7). (controleer de pH-meter éénmaal per maand met de daarvoor bestemde ijkvloeistoffen)

LEVERBAAR IN 1 LITER

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Reviews

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Hydro Supermix 1 liter

Hydro Supermix 1 liter

13,30

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1067 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »