Terug

Bio Nova Coco Forte A&B 1 liter

  • Artikelcode: 210000000329
  • EAN: 8718531673847

27,90

Aan verlanglijst toevoegen

Buy now, pay later

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1167 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Bio Nova Coco Forte A&B 1 liter

Bio Nova Coco Forte A&B 1 liter

Coco Forte A+B kokos substraat meststof is de meest eenvoudige oplossing voor kokos kwekers, onder andere doordat groei en bloei gecombineerd zijn tot één product. Er zijn dus qua voeding maar twee flessen/vaten nodig voor de hele teel.

Deze meststof is vrij van ballastzouten en bestaat uit louter direct opneembare mineralen. Met andere woorden: een complete voeding met het gebruiksgemak van een synthetisch A+B systeem en de kwaliteit van de beste biologische meststoffen.

De basis voor Coco Forte is Nutri Forte. De gebruikte mineralen zijn alle van een “Food-Grade” kwaliteit en de spoorelementen zijn gechelateerd om in een bredere pH range opneembaar te blijven. Speciaal voor het substraat kokos, zijn aan deze A+B meststof diverse elementen toegevoegd, die ervoor zorgen dat het groeien en bloeien op kokos steeds optimaal gaat, zeker ook bij hergebruik van de matten. Let erop dat bij hergebruik van de matten, deze vrij zijn van ziektes, plagen of virussen.

Het gebruik van deze meststoffen is bijzonder eenvoudig en in de praktijk beperkt het zich tot het eenvoudig afmeten van de juiste hoeveelheden A en B en het één voor één mengen in de bijbehorende hoeveelheid water.

Indien nodig kan na het mengen met fosforzuur de pH afgesteld worden op 5,8 (5,5-6,5).(controleer de pH-meter éénmaal per maand met de daarvoor geschikte ijkvloeistoffen).

Coco Forte is de beste kokosmeststof die er momenteel op de markt is en overtreft vergelijkbare meststoffen. Het kweken met Coco Forte zal dan ook steeds resulteren in topresultaten zeker indien de andere groeifactoren licht, lucht en plantmateriaal ook optimaal zijn.

DOSERING:

100-225 ml. per 100 liter water.In de eerste week van de groei kan opgestart worden met een lage dosering.Bij hergebruik van kokosmatten, is het aan te raden eerst een EC meting te verrichten om een opstartdosering te bepalen.

Gebruik steeds de aanbevolen verzorgingsmiddelen, dit zal een TOP resultaat opleveren.Coco Forte kan op de meeste merken kokosmatten toegepast worden.

Verzending

Verzending

We streven ernaar je bestelling dezelfde dag nog te verwerken en dezelfde dag aan de vervoerders aan te bieden. Dit lukt niet altijd, maar in de meeste gevallen wel binnen 1 tot 3 werkdagen. Zodra het verzonden is ontvang je bericht met de Track & Trace of het bezorgmoment van de betreffende vervoerder. Hou deze in de gaten om te kijken wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Meer informatie

Let op: door de samenstelling van je bestelling kan het zijn dat de levering door verschillende vervoerders zal worden verzorgd en er dus verschillende levermomenten zijn.

Reviews

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Coco Forte A&B 1 liter

Coco Forte A&B 1 liter

27,90

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1167 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »