Terug

Bio Nova Ca 15 Calcium 5 Liter

  • Artikelcode: 210000003641
  • EAN: 8718531672420

Calcium speelt een belangrijke rol bij het stabiliseren van de celwanden, ionenreacties in planten, het beïnvloeden van groeihormonen en het regelt het transport van voedingsstoffen en water in je plant.

49,90

Aan verlanglijst toevoegen

  • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
  • A kwaliteit producten
  • Groot assortiment
  • Snelle levering
Placeholder 8.7

1101 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Bio Nova Ca 15 Calcium 5 Liter

Bio Nova CA 15 % Calcium 5 Liter


Dit product bevat 15% (180 gr/l.) pure calcium en 3% stikstofen de spoorelementen ijzer, koper en mangaan.Calcium komt veel voor in de celwanden en membranen en speelt een speciale rol bij de ionenreacties in de plant. Calcium wordt in de plant getransporteerd via de verdampingsstroom (xyleem). In situaties met een hoge luchtvochtigheid of in een dicht gewas is deze verdampingsstroom klein en er kan daardoor een tekort ontstaan. Een Calciumtekort verzwakt de celwanden en dit uit zich onmiddellijk in een hogere schimmelgevoeligheid en er sterven groeipunten en jonge bladeren af.Een overmaat aan calcium kán soms optreden en geeft bruine spikkels op de bladeren.Ca 15 is een zeer zuiver product met een snelle werking en verhoogt de pH niet.Ca 15 is zuinig in het gebruik en bevat per liter vloeistof 180 gram zuivere kalk.Ca 15 is in ieder teeltmedium te gebruiken, geeft geen verstoppingen en vervuilt niet.Een dosering van 1:1000 verhoogt het Ca cijfer met 3,2 mmol.


DOSERING:

In combinatie met Hydro-, Grond-, Haze-, en NFT-AQUA Supermix mag in gebieden met zacht water 25-75 ml. per 100 liter meegegeven worden. In perioden met een hoge luchtvochtigheid mag continu 50 ml. per 100 liter voedingsoplossing mee gedruppeld worden.

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ca 15 Calcium 5 Liter

Ca 15 Calcium 5 Liter

49,90

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1100 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »