Terug

Atami ATA Terra Bloombastic Box

 • Artikelcode: 210000000297
 • EAN: 8719244302604

45,90

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8.7

1109 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Atami ATA Terra Bloombastic Box

Atami ATA Terra Bloombastic Box

Atami heeft voor startende kwekers een Bloombastic Box ontwikkeld. Voldoende voor de gehele cyclus, van begin tot eind. De Bloombastic Box is geschikt voor 1 m2 kweek op aarde.

De starterskit Bloombastic Box bevat:

 • 1 liter Terra Leaves (groeivoeding)
 • 1 liter Terra Max (bloeivoeding)
 • 250 ml Bloombastic (een unieke cocktail van biomineralen NPK 0-20-21 en biostimulatoren)
 • 100 ml ATA-zyme (voor een perfecte balans in je substraat)
 • 100 ml Root-c (organische wortelstimulator)

Atazyme:

Atazyme betreft een hoogwaardig natuurzuiver multi- enzymen preparaat. Zorgt voor een verhoogde voedingsopname door de plant. Draagt bij aan wortel activiteit en groeiproces. Stimuleert activiteit van micro organismen in het bodemleven en wortelproces. Vermindert de kans op bodemziekten. Verteert dode wortelresten en verminderd de kans op overbemesting.Te gebruiken met alle watergeef- systemen op reguliere voeding. 1x per week. Dosering: 2 ml per liter water.Bloombastic:

Bloombastic is een hoogwaardige cocktail van bio-mineralen en bio-stimulatoren die geschikt is voor de laatste bloeifase en afrijpfase (4 tot 6 weken). Bloombastic verhoogt het suikergehalte van uw gewas en daarmee het gewicht en de geur. Door een explosie aan suiker- en bloemproductie zorgt Bloombastic voor dikke, compacte, zoetgeurende bloemen.In vergelijking met andere vloeibare bloeiproducten bevat Bloombastic ruim 50% meer Bio-mineralen (Fosfor en Kalium) waarbij absoluut geen ballaststoffen zijn gebruikt (Natrium en Chloor). Tevens heeft Bloombastic een enzymmatige werking op verscheidene fronten en werkt daarom stressvoorkomend en herstellend voor de plant.Kan tijdens het gehele bloeistadium dagelijks als aanvulling op de reguliere basisvoeding worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas. Bloombastic is te gebruiken bij het kweken op aarde, hydro en kokos en geschikt voor alle irrigatie en/of bevloeiingssystemen. Atami adviseert vooral de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase (en afrijpfase) het gebruik van Bloombastic voor een optimaal resultaat. Dosering: 0,5 tot 1,0 ml per liter voedingwater.

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ATA Terra Bloombastic Box

ATA Terra Bloombastic Box

45,90

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1109 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »