Terug

Atami Ata Bloombastic 325 ml

 • Artikelcode: 210000001742
 • EAN: 8719244303632

Atami Ata Bloombastic is een hoogwaardige cocktail van bio-mineralen en bio-stimulatoren die geschikt is voor de laatste bloeifase en afrijpfase (4 tot 6 weken). Verkrijgbaar per 325 ml, 1.25 liter en 5.5 liter

49,90

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8.7

1109 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Atami Ata Bloombastic 325 ml

Atami Ata Bloombastic

Verkrijgbaar per 325 ml, 1.25 liter en 5.5 liter

Atami ATA Bloombastic

De Bling Bling voor je planten

De Ata producten zijn ontwikkeld voor de kweker die eenvoudig en snel wil kweken, maar wel een goed eindproduct wil hebben. Rendement voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

Atami heeft naast de merken B’cuzz, ATA en ATA NRG, ook drie andere merken in de vorm van een product, namelijk Bloombastic, Rootbastic en Bi-bloombastic! De Bastics zijn voor verschillende doeleinden.

Bloombastic is een hoogwaardige cocktail van bio-mineralen en bio-stimulatoren die geschikt is voor de laatste bloeifase en afrijpfase (4 tot 6 weken). Bloombastic verhoogt het suikergehalte van uw gewas en daarmee het gewicht en de geur.

Door een explosie aan suiker- en bloemproductie zorgt Bloombastic voor dikke, compacte, zoetgeurende bloemen. In vergelijking met andere vloeibare bloeiproducten bevat Bloombastic ruim 50% meer Bio-mineralen (Fosfor en Kalium) waarbij absoluut geen ballaststoffen zijn gebruikt (Natrium en Chloor).

Tevens heeft Bloombastic een enzymmatige werking op verscheidene fronten en werkt daarom stressvoorkomend en herstellend voor de plant.

Toepassing

Kan tijdens het gehele bloeistadium dagelijks als aanvulling op de reguliere basisvoeding worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas. Bloombastic is te gebruiken bij het kweken op aarde, hydro en kokos en geschikt voor alle irrigatie en/of bevloeiingssystemen.

Dosering

 • Voeg 0,5 tot 1,0 ml toe op 1 liter voedingsoplossing
 • Geeft een verhoging van de E.C. waarde op uw basisvoedingsoplossing

Kweektip

 • Atami adviseert vooral de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase (en afrijpfase) het gebruik van Bloombastic voor een optimaal resultaat
 • ATA Bloombastic is te gebruiken op elk substraat (Aarde, Hydro en Cocos) en is geschikt voor alle bewateringssystemen

Overige aanwijzingen

 • Bij kamertemperatuur en donker bewaren
 • Goed schudden voor gebruik
 • Niet om in te nemen
 • De producent stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele ontstane schade conform onze algemene voorwaarden
 • Na openen beperkt houdbaar

Kwaliteit gewaarborgd

De stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Voor de kweker die snel en eenvoudig wil kweken!

Leverbaar per 325 ml, 1.25 ltr en 5.5 ltr

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Media

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Ata Bloombastic 325 ml

Ata Bloombastic 325 ml

49,90

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1109 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »