Terug

Biogroei Adalia Lieveheersbeest Larven tegen Bladluis

 • Artikelcode: 210000000938
 • EAN: 5430000006095

Adalia zijn larven van lieveheersbeestjes tegen bladluis. Lieveheersbeestjes larven kunnen tot wel 100 bladluizen per dag eten. Effectief bladluis bestrijden gebeurt dus met larven van lieveheersbeestjes.

22,40

Aan verlanglijst toevoegen

 • Gratis verzending > 119* Tooltip Tot maximaal 30 kg in de Benelux & Duitsland
 • A kwaliteit producten
 • Groot assortiment
 • Snelle levering
Placeholder 8.7

1089 Klanten beoordelingen

“Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer klant vriendelijk absolute aanrader!”

Productomschrijving

Biogroei Adalia Lieveheersbeest Larven tegen Bladluis

Lieveheersbeest larven tegen bladluis (Adalia Systeem)

Bladluizen kunnen zich zeer snel tot een plaag ontwikkelen. Daarom is het belangrijk bij een beginnende aantasting in te grijpen. We beschikken naast Adalia over verschillende andere predatoren tegen bladluis die preventief kunnen uitgezet worden zodat een plaag vermeden wordt.

Bevat larven van inheemse lieveheersbeestjes ter bestrijding van bladluis op uw gewassen. Het Adalia Systeem werkt zowel binnen als buiten.

 • Dosering: 10 tot 20 larven/m2.
 • Bewaren bij 8°-10°C.
 • Toepassen van half maart – half oktober
 • Larven van lieveheersbeestjes
 • Uitstrooien op de bladeren
 • 50 st- 100 st – 200 st – 300 st

Handige instructievideo hoe u de larven het beste uitzet 

Adalia-system bevat larven van lieveheersbeestjes. Deze larven kunnen meteen uitgezet worden op de aangetaste planten. We rekenen 10 à 20 larven per m2 voor lage struiken, bij een beginnende aantasting. Bij hoge struiken of bomen rekenen we 50 tot 100 larven per boom.

Adalia bipunctata is een inheems lieveheersbeestje. De larven worden in de sierteelt, fruitteelt, groenteteelt en openbaar groen gebruikt als natuurlijke vijanden in de strijd tegen bladluizen. Adalia is verkrijgbaar per 50, 100, 200 en 300 stuks larven.

In tegenstelling tot het Chrysopa system welke ook goed te gebruiken is tegen bladluis blijft het Adalia system in de buurt en vliegt het Chrysopa system verder weg.

Adalia kan gebruikt worden in verschillende kassen en in de open lucht, in tuinen (rozestruiken, kleine heesters, eenjarigen), groentetuinen en wijngaarden.

Let op: Dit product wordt per pakket post toegezonden en dient in persoon aan de deur aangenomen te worden. Raja Trading draagt geen enkele verantwoordelijkheid indien het pakket niet door u wordt aangenomen en daardoor retour komt en vergaat.

Natuurlijke vijanden om binnen en buiten als biologische bestrijding te gebruiken. Bekijk onze website voor meer informatie en prijzen of bel 026-8200295. www.rajatrading.nl

Verzending

Verzending

Door de drukte kan een pakket bij één van onze vervoerders vertraagd zijn. Wij houden je op de hoogte en hopen op je begrip.

De maatregelen tegen het Coronavirus hebben invloed op het openbare leven. Maar toch proberen wij alle orders zo snel mogelijk te verwerken en gaan alle leveringen nog gewoon door. We werken er met man en macht aan.

Elke vraag over een update over de levering gaat ten koste van de inpaktijd. We vragen dan ook om uw geduld en begrip in deze uitzonderlijke tijd. Bedankt!

Meer informatie

De levertijd van je bestelling is afhankelijk van de bestelde artikelen. Wij streven naar levering binnen 1 tot 2 werkdagen. Als een artikel niet op voorraad is, duurt het langer. Sommige artikelen worden rechtstreeks door onze partners geleverd.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Adalia Lieveheersbeest Larven tegen Bladluis

Adalia Lieveheersbeest Larven tegen Bladluis

22,40

Raja Trading | The Urban Garden Store 8.7 / 10 - 1089 Reviews @ Feedback Company
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »