Hy-Pro Terra 500 ml

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Hy-Pro
€ 7,95 Incl. btw
Levertijd: 3-6 werkdagen
Artikelnummer:
Hy Pro Terra 500ml
EAN code:
859076004531
SKU code:
Hy-Pro Terra 500 ml
Size (in cm):
8 x 8 x 19

HY-PRO Terra 500 ml vloeibare meststoffen

HY-PRO Terra (1 : 200) bevat alle essentiële elementen en alle benodigde sporenelementen. Terra vloeibare plantvoeding is een compacte en complete formule voor planten in potten, of in de grond.

Gebruiksaanwijzing:

  • HY-PRO® Terra biedt essentiële voedingsstoffen, voor een sterke groei en bloei van planten.
  • Goed schudden voor gebruik.
  • Geschikt voor planten in aarde.
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken.
  • Voeg bij iedere waterbeurt Terra toe, meng 5 ml met 1 liter water.
  • Controleer altijd de EC. Deze dient tussen 1,5 en 2,2 te zijn, zie kweekschema. Voeg water toe indien de EC te hoog is. Bij voorbemeste grond, de EC lager houden.
  • Bij herhaaldelijk gebruik van je grond opwaarderen met extra kalk.
  • Controleer de pH van je oplossing altijd als laatste.
  • Gewenste pH waarde is tussen 5,5 en 6,0. Indien deze te hoog is verlagen met HY-PRO® pH-.

Sierplantenkwekers die tijdens de hele kweekperiode HY-PRO producten gebruiken, kunnen rekenen op een optimale plantengroei gevolgd door een uitbundige bloei. Potgrond bevat enkel voedingsstoffen voor de eerste weken. Ook andere kweekbodems bevatten soms te weinig voedingsstoffen.

Tuinaarde

Ook gewone tuinaarde is niet ideaal, het is moeilijk om aan te geven wat er precies in deze aarde zit aan meststoffen en aan vervuilende stoffen. Een goede meststof houdt hier rekening mee en deze vult aan waar nodig. Hoe beter de kwaliteit van de meststoffen is, hoe groter de opname bereidheid van de plant zal zijn. De niet opgenomen stoffen vormen dan ook geen belasting voor de plant. De kwaliteit van de ingrediënten van HY-PRO Terra is voor een meststof revolutionair te noemen.

Spoorelementen

Voor gezonde planten is het noodzakelijk om de benodigde sporen elementen toe te voegen aan de bodem. Met HY-PRO Terra reageren planten optimaal op allerlei omstandigheden, zowel binnen als buiten.

Toepassing

HY-PRO Terra kan het beste worden toegepast vanaf de derde week van de bloeiperiode. Wij adviseren het toe te dienen met water, in een verhouding van 1:200. (5 ml per liter). Mocht er teveel mest zijn toegediend, dan bemerkt u een lichte bruinverkleuring van de bladeren. Door extra water aan de plant te geven kunt u dit verhelpen.

Tip: Laat het water eerst op gebruikstemperatuur komen voor u de voeding er door mengt. Dit voorkomt schommelingen van pH-waarden (zuurgraad) en EC-concentraties (zouten) en bevordert daarmee een optimale groei.

Verkrijgbaar in 250 ml, 500 ml, 1 liter en 5 liter.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »