Canna Coco Grow Box Paprika

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Canna
€ 34,95 € 24,95 Incl. btw
Artikelnummer:
Canna Coco Grow Box Paprika 1 doos
SKU code:
14400021

Canna Coco Grow Box Paprika

Verkrijgbaar per doos

Stap in de wereld van CANNA en ervaar het plezier en genot van zelf gekweekte groenten! De eerste kennismaking beleef je dankzij deze Grow Box, met 1 plantje en als je de smaak te pakken hebt bepaal je zelf jouw meest ideale manier van kweken.

COCO: kweken op kokos

Kweken op kokos is hip, mede omdat het honderd procent organisch is. Kokos heeft echter meer voordelen. Zo biedt het meer mogelijkheden om de voedingsgift te sturen, geeft het wortels meer zuurstof en houden de vezels vocht en voeding erg goed vast. De COCO-productlijn is geschikt voor kweek in een pot en in beddensystemen, binnen en buiten.

Dit zit er in je grow box

  • Potten om je plant in te laten groeien: 
  • Een binnenpot + buitenpot
  • Substraat om je plant in op te kweken: CANNA Coco Professional Plus
  • Zaden: zaden + plugje
  • Instructie: Growguide + handleiding
  • Voeding voor je plant: CANNA Coco A + CANNA Coco B

Ook keuze uit de volgende manieren van kweken:

TERRA: kweken op potgrond 

Kweken op potgrond is vertrouwd en traditioneel, veel startende kwekers beginnen hier dan ook mee. Kenmerkend voor potgrond is een gezond bodemleven en het draagt tevens een stukje bij aan de voeding van de plant. De CANNA TERRA-productlijn bestaat uit hoogwaardige aardemixen en plantenvoeding. Deze productlijn is zowel geschikt voor kweek in een pot als in de volle grond, binnen en buiten.

AQUA: kweken in water

Bij deze manier van kweken staan de wortels van de plant direct in het water, om de plant staande te houden gebruik je bijvoorbeeld kleikorrels . Deze kweekmethode wordt veelal gebruikt voor het kweken van meerdere planten. In de meeste gevallen is er dan sprake van een recirculerend systeem, waarbij het voedingswater in een gesloten kring loopt. Dankzij CANNA AQUA-voeding krijgt de plant altijd de juiste hoeveelheid voeding en wordt de pH-waarde vanzelf geregeld

HYDRO: kweken op een kunstmatige ondergrond

Met de HYDRO-productlijn kweek je op een zeer moderne wijze, bijvoorbeeld met steenwol. Dit is een ondergrond die geen voedingsstoffen onttrekt of toevoegt aan het voedingswater. Het voordeel hiervan is dat de hoeveelheid voeding nauwkeurig te sturen is. Bovendien wordt het water bij deze manier van kweken niet hergebruikt. Bij deze kweekmethode heb je dus alles zelf in de hand!

Leverbaar per doos

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »